Tipy na dárky pro menší děti (chlapce)- na vánoce, svátek, narozeniny

 


 

Jmeniny, narozeniny, vánoce…pořád dokola a dokola J Často je složité vše zorganizovat tak, aby to děti bavilo a především je obtížné vybrat ty správné dárky. V tomto článku bych Vám chtěla dát pár návrhů s tím, že vycházím z vlastních zkušeností a z toho, co naše děti nejvíce nadchlo. Dárky budou určeny spíše pro kluky, protože sama mám 2 raubíře doma.

Dárky pro nejmenší děti od narození

Pro nejmenší děti už od narození doporučuji jednoznačně různé hrací deky s hrazdičkami a zavěšenými hračkami. Můžete vybírat také různé deky se zvukovými efekty (některé mají i klávesy), případně deky se zvedacími okraji, které slouží rovněž jako suchý hrací bazének s míčky. Právě tyto deky / suché bazénky jsou moji favorité, protože jsou sice o něco dražší, než klasická hrací deka, ale když vezmete v potaz, že jde vlastně o 2 produkty v jednom, tak je cena naopak velmi výhodná.

Dárky pro kluky okolo 1 roku

V 1 roce už děti začínají pomalu chodit a kluci samozřejmě milují auta už jako malí špunti. Proto taky bylo u nás jednoznačně nejlepším dárkem v této době odstrkovalo auto s volantem, které vypadlo jako sporťák od BMW. Toto odstrkovalo je vhodné pro děti už od 1 roku a to díky plastové ohrádce, která chrání dítě před spadnutím na zem. Pro malé děti určitě vybírejte auto s vodící tyčí, tak abyste ho mohli například při procházce městem táhnout před sebou. Musím říct, že oba kluci tyto odrážedla milovali a jezdili na nich po demontáži ohrádky a vodící tyče ještě snad když šli do první třídy.

Dárky pro děti od 2-3 let

Pro trochu odrostlejší děti už to začíná být trochu složitější, protože začínají kluci sami vědět, co chtějí a často to nejsou zrovna nejlevnější záležitosti. Rozumným kompromisem byl u nás dětský hrací stan teepee, kteří kluci využívali hodně dlouho jak doma, tak i na zahradě. Koupila jsem schválně kvalitnější (a dražší) z masivního dřeva a bavlny, která je prodyšná, takže je ve stanu příjemně i v létě. Kluci často venku stan používali jako přístřešek a současně takovou náhradu slunečníku, protože v něm byl stín a mohli se dovnitř schovat.

Komentáře